Omdömen

Sagt om Maria – några röster från tidigare patienter/kunder/eleverMaria är fantastisk som handledare! Hon fick mig att känna mig välkommen från dag ett och det är otroligt lätt att skapa en relation med henne. Jag har lärt mig mycket av Maria, bland annat i bemötandet av patienter. Hon tar min kompetens på allvar och är inte sen med att fråga om råd och åsikter från mig som student. Dessutom är Maria en otroligt kompetent logoped som patienterna älskar, både vuxna och barn!.


Cecilia Lindberg, logopedstudent, logopedprogrammet, Göteborgs Universitet

Jag hade som barn enorma problem med min stamning. Jag minns att jag när jag hade läsläxa hemma och läste högt med min pappa så blev jag så frustrerad över stamningen att jag började gråta. Mina föräldrar hittade efter lite letande en fantastisk logoped vid namn Maria Pihl. Med hennes skicklighet som logoped och trygga personlighet kunde hon hitta mina största problem och lindra dem otroligt mycket. Idag är det snart 10 år sedan jag fick hjälp av Maria, och efter att ha blivit behandlad av henne har min talförmåga förbättrats så mycket att jag gärna talar inför folk, och bland vänner får jag ibland höra att jag till och med pratar lite för mycket ibland. Detta är sannerligen ett tecken på hur mycket Marias hjälp har betytt för mig. Hon hjälpte mig att återfå talets gåva.


Före detta stamningspatient

Maria är en fantastisk logoped som hjälpt mig att våga utmana mina rädslor och stå upp för mig själv och min stamning. Hon har alltid lyssnat på vad jag behöver och gett mig stöd utifrån mina förutsättningar och min personlighet. Med sin värme, lyhördhet och kunskap har hon gett mig en oerhört bred behandling och gett mig plats att växa. Maria har hjälpt mig att vara modig och låta min röst höras, det är ovärderligt för mig.


Vuxen stamningspatient

I mötet med människor så utstrålar Maria värme, trygghet och erfarenhet. Oavsett om det är jag som student eller en patient som kommer innanför dörren så bemöts vi med respekt och nyfikenhet. Maria har en förmåga att hitta människors styrkor och kan på ett konkret sätt guidea i så väl röstkännedom som talteknik. Som student har jag känt mig sedd och tagen på allvar. Jag hoppas själv kunna möta patienter på samma informativa, varma och kompetenta sätt i mitt framtida kliniska arbete. Jag rekommenderar varmt Maria som behandlare, utbildare och handledare.


Ellen Svensson, logopedstudent, logopedutbildningen, Göteborgs universitet